breadcrumbs_revolution_theme

1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності (надалі – Політика) розроблена  ФОП Гончарова Оксана Володимирівна код ЄДРПОУ: 3051806749, адреса: 52323, Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, с .Новогурівка, ул.Комсомольска, 41, надалі – Адміністрація у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів сайту tsu.biz.ua. і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних (надалі – «Дані») Користувачів.

Під Даними розуміється будь-яка інформація, що прямо чи опосередковано відноситься до конкретного Користувача. Це може бути: ім’я, прізвище, адреса електронної пошти, номер телефону, регіон проживання, ір-адреса, данні про пристрої (комп’ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), що використовуються Користувачем, повідомлення (інформація, яка міститься в переписці між Користувачами, а також в переписці з Адміністратором сайту), інша інформація, за допомогою якої здійснюється комунікація, яка по бажанню Користувача надається ним за допомогою реєстраційної форми та/або при заповненні власного Профілю на сайті, при написанні повідомлення чи відгуку, або інформація отримана при усній комунікації Користувача і Адміністрації сайту.

Під обробкою Даних розуміється будь-які дії з Даними в тому числі, але не виключно: доступ, надання, розповсюдження, збір, систематизація, зберігання, накопичення, запис, передача, блокування, видалення, уточнення, оновлення та/або зміна, знеособлення та інші способи використання Даних Адміністрацієй.
Розпорядником Даних є ФОП Гончарова О.В. код ЕГРПОУ: 3051806749.

1.2. Користувач, здійснивши реєстрацію у порядку визначеному п. 3.4., 3.5. Угоди Користувача, вносячи при цьому свої персональні Дані та/або надаючи ці Дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту tsu.biz.ua та/або використовуючи будь-яку частину сайту, висловлює свою згоду з положенням даної Політики та надає ТОВ «TSU» а також третім особам, які надають послуги ТОВ «TSU», зокрема, але не виключно, здійснюючи обробку платежів, доставку, дозвіл на обробку власних персональних даних.

Користувачі можуть надавати Данні самостійно шляхом розміщення таких даних на сайті або повідомляючи через канали телефонного зв’язку та/або на електронну та/або поштову адресу Товариства, або Данні можуть надаватися із інших джерел (у відповідності з п. 3 даної Політики) наприклад, з відгуків Користувачів (оцінка, коментарі, підтвердження інформації) або інша інформація від третіх осіб надана в ході направлення претензій, скарг та/або при розгляді спорів, та/або інформація із загальновідомих джерел в мережі Інтернет.

1.3. Користувач не має право використовувати сайт tsu.biz.ua, якщо він не погоджується з умовами даної Політики.

1.4. Користувач визнає, що у випадку його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх Даних і даних по авторизації (пароль, логін) треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і Даних Користувача. Адміністрація не несе відповідальності за збитки, завдані таким Доступом.

2. Які Дані можуть збиратися

Адміністрація може збирати наступні Данні:

  • ім’я, прізвище, по батькові, дата народження, стать, сімейний стан, данні уповноваженої особи компанії, найменування компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса місцезнаходження компанії, інші контакті дані за бажанням Користувача;
  • інформація про обліковий запис Користувача в тому числі номер телефону, адреса електронної пошти, логін та пароль, інші Дані, необхідні для здійснення обслуговування Користувачів сайту, комунікації з Користувачами в тому числі, коли Користувач звертається до Адміністрації сайту;
  • інформація, яку Користувачі надають Адміністрації при укладенні договорів про надання послуг/додаткових послуг шляхом акцепту публічної оферти, розміщеної на сайті;
  • інформація, яка необхідна для здійснення комунікації між Користувачами сайту в тому числі для здійснення і підтвердження угод між продавцями та покупцями, отримання і відправки повідомлень, розміщення відгуків, коментарів, здійснення платежів;
  • дані про пристрої, що використовуються Користувачами, інформація про веб-сайти Користувачів та/або їх мобільні Данні (у випадку, якщо Користувач використовує мобільні додатки) такі як: ір-адреса; дата та час коли Користувач користується сайтом, інформація про програмне забезпечення, а також інтернет-браузер, що використовувався Користувачем, інформація про операційну систему мобільного пристрою, інформація про роботу пристроїв Користувача, індивідуальні ідентифікатори пристроїв, які використовують Користувачі;
  • дані, отримані в результаті проведення Адміністрацією та/або третіми уповноваженими Адміністрацією особи різних опитувань, пов’язаних із покращенням надання сервісу Користувачам; інформація, отримана Адміністрацієй в результаті проведення маркетингової діяльності;
  • інформація, розміщена Користувачами по результатам їх обслуговування, відгуки, коментарі, звернення в службу турботи про клієнтів, скарги, претензії, інші звернення.
Адміністрація також може обробляти Данні за допомогою наступних технологій:
файли Cookies (кукі- невеликий фрагмент даних, які пересилаються на комп’ютер Користувача при переході на веб-сторінку та/або при перегляді рекламного модуля на веб-сторінці і зберігаються на комп’ютері Користувача та/або в його мобільному пристрої);

пікселі (pixels – цифрові зображення, елемент матриці дисплеїв, що формують зображення), які дозволяють відслідкувати частоту використання Користувачем веб-сторінки з метою визначення браузера Користувача і надання сервісу, наприклад зберігання Даних в корзині між відвідуваннями; а також з метою усунення помилок роботи сайту, ініційованих Користувачем при цьому вся інформація обробляється «як є» і не змінюється в процесі збору Даних.

3. Використання і цілі обробки Даних

Адміністрація використовує та здійснює обробку Даних, в наступних цілях:

  • здійснення покладених на Адміністрацію функцій, повноважень та обов’язків у відповідності до діючого законодавства України, також забезпечення реалізації цивільно-правових, господарських та податкових відносин;
  • для ідентифікації клієнта як Користувача сайту, за для зв’язку з Користувачем в тому числі для надання послуг, обробки платежів, відправки, проведення розрахункових операцій, надання звітності, введення бухгалтерського та управлінського обліку, створення і реалізації бонусних програм, програм лояльності, відправки розсилок поштою, електронною поштою, в тому числі з метою відправки комерційних пропозицій, повідомлень про акції та інших новин tsu.biz.ua, за для покращення якості надання послуг, формування рейтингів, аналізу активності Користувачів, здійснення пошуку по ключовим словам, управління трафіком на сайті, аналізу і прогнозування уподобань, інтересів Користувачів; проведення науково-дослідної та аналітичної активності, а також забезпечення дотримання умов Користувачами Угоди Користувача, Правил розміщення інформації, Правил оформлення товарних позицій.
  • с целью отправки рассылок по почте, электронной почте, в том числе с целью отправки коммерческих предложений, сообщений об акциях и других новостей tsu.biz.ua.
Адміністрація не здійснює обробку даних, які стосуються расової, національної приналежності, політичних поглядів, релігійних та інших переконань, членства в громадських організаціях. Інформація, яка характеризує фізіологічні особливості Користувачів, на основі яких можна встановити їх особистість не обробляються також.

Строки обробки та зберігання Даних визначаються виходячи із цілей обробки Даних, а також виходячи із умов, вказаних в договорах, укладених з Користувачами у відповідності до вимог діючого законодавства України.

4. Умови надання доступу до Даних

Розкриття Даних відбувається при замовленні Користувачем товарів/послуг на tsu.biz.ua. продавцю/постачальнику таких товарів, послуг, але тільки в об’ємі необхідному для ідентифікації Користувача та його замовлення.
В окремих випадках, з метою демонстрації ефективності роботи сайту та підвищення іміджу майданчика, Адміністрація може розкривати статистику роботи сайтів Користувачів, не розкриваючи при цьому персональні дані та інформацію, яка являється комерційною таємницею.

Сайт tsu.biz.ua, окрім того, надає можливості використовувати АРІ послуги Youtube. Персональні дані Користувачів, що використовують АРІ послуги Youtube, обробляються, зберігаються та передаються у відповідності до Умов користування АРІ послуги Youtube, що доступні за посилання: https://www.youtube.com/t/terms , а також у відповідності до Політики конфіденційності Google, яка доступна за посиланням: https://policies.google.com/privacy.
На сайті містяться посилання на інші веб-ресурси, на які дія даної Політики не розповсюджується.

Адміністрація здійснює обробку Даних на законній та справедливій основі: Дані не розкриваються третім особам і не розповсюджуються без згоди Користувача, за виключенням випадків передбачених діючим законодавством України і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту і прав людини, зокрема, але не виключно:

  • за обґрунтованими запитами органів державної влади, які володіють правом витребувати та отримувати такі Дані;
  • в тому випадку, якщо на думку Адміністрації, Користувач порушує умови даної Політики та/або інших договорів та угод укладених між Адміністрацієй та Користувачем, а також положень Угоди Користувача, Правил розміщення інформації, Правил оформлення товарних позицій.
Адміністрація залишає за собою право у відповідності із вимогами діючого законодавства України здійснювати обмін Даними з органами державної влади з метою: попередження шахрайства на сайті; врегулювання спірних ситуацій та з’ясування обставин, які є/можуть стати причиною порушення діючого законодавства, а також у випадку виявлення Товариством неправомірних дій Користувачів сайту та/або отримання претензій, скарг, звернень третіх осіб.

5. Як змінити/видалити Дані або відкликати згоду

Користувачі в будь-який момент можуть змінити особисту інформацію через свій Обліковий запис (Особистий кабінет / Кабінет компанії).

Користувачі в будь-який момент можуть видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки або відкликати згоду на обробку даних, відправивши повідомлення на електронну info@tsu.biz.ua або поштову адреса: 52323, Дніпропетровська обл., Криничанський р-н, с .Новогурівка, ул.Комсомольская, 41.

Користувач може також відмовитися від розсилки відправивши повідомлення на електронну або поштову адресу.
Користувачі також можуть видалити Обліковий запис на tsu.biz.ua авторизувавшись у Обліковому записі. Таке видалення можна здійснити перейшовши в розділ «Налаштування профілю», де потрібно натиснути кнопку «Видалити профіль», підтвердити видалення.
Після отримання повідомлення обробка даних користувача буде припинена, а його дані будуть видалені, крім випадків, якщо така обробка може бути необхідною у відповідності до чинного законодавства України.
Функціонування деяких можливостей tsu.biz.ua, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни / видалення даних

Адміністрація здійснює обробку та зберігання даних для реалізації цілей, зазначених у цій Політиці протягом всього необхідного для цього періоду, але не більше 5 (п'яти) років з дати останньої взаємодії користувача з сайтом.

6. Захист Даних

Адміністрація, при обробці Даних застосовує всі необхідні технічні, організаційні, правові заходи для захисту Даних від неправомірного та/або несанкціонованого доступу до таких Даних, в тому числі від змін, видалення, надання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій.

Адміністрація на постійній основі здійснює контроль за прийнятими заходами щодо забезпечення безпеки.

7. Додаткові умови

Адміністрація залишає за собою право змінити умови даної Політики в будь-який момент. В такому випадку, оновлена редакція буде розміщена на сторінці за адресою: https://tsu.biz.ua/privacy_policy. У випадку, якщо Користувач не погоджується із змінами, він зобов’язується негайно припинити будь-яку взаємодію із сайтом.

Адміністрація не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики.
У випадку, якщо які-небуть положення цієї Політики, включаючи будь-які пропозиції, пункт або їх частини, визнаються такими, що суперечать діючому законодавству України, або такими, що є недійсними, це не впиває на інші положення даної Політки, вони залишаються повністю чинні і продовжують діяти в повній мірі і являються дійсними, а будь-яке інше недійсне положення або положення, яке не може бути виконаним, без подальших дії Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Термінологія, яка використана в цій Політиці, має таке ж значення, як і в Угоді Користувача, якщо не зазначено інше.